2024-05-11 Westerntävlingsclinic 2 dagar

Kom och lär dig grunderna i att tävla i westernridning!

Du deltar med egen eller lånad häst. Vi varvar teorilektioner om de olika westerngrenarna med praktikpass på ridbanan med häst. Upplägget kommer att anpassas efter deltagarnas utbildningsnivå och intresse så kom med önskemål om vad du vill träna på och lära dig på kursen. Gärna i samband med anmälan.

Vi kommer främst att fokusera på grenarna, Showmanship at halter, Trail at hand, Trail, Pleasure och Western Horsemanship i form av grupplektioner.

På söndagen avslutar vi med en träningstävling i dessa grenar där alla får en bedömning och feedback. Målet med denna clinic är att vi ska känna oss trygga att delta i en westerntävling och få koll på vad vi ska tänka på i de olika grenarna samt träna på att tävla i western

Läs mer om och anmäl dig till clinicen på https://www.facebook.com/events/357356366625195