AnnatSkoj

Förutom att träffas med hästar vill vi även ibland göra annat. På förslag är att träffas och dricka glögg och se på film någon kväll. Håll utkik i kalendern här eller på vår facebooksida så du inte missar våra event! Anordnar du ett westernridningsrelaterat event/clinic och vill synas här i WBWR’s kalender? Maila all info till event@wbwr.se så lägger vi upp inom ett par dagar.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Slider_Widget”][/siteorigin_widget]

Tidigare events:

Countryfestival 2019

Vi var inbjudna till Countryfestival på Café Storudden i Gravmark en helg i juli där vi erbjöd ”prova-på-ridning” och passade på att umgås och träna våra hästar samt lyssna till bra musik.

  

Ponnyridning/westernridning på 4H-gården på Nydala sommaren 2017

För en liten peng fick barnen prova rida ett varv runt gården på någon av våra hästar. En solig och härlig dag och hästarna uppskattades av många!

ponnyridningNydala2017

Skogsritt med tipsrunda 15 okt 2016

Idag träffades vi ett gäng och red tillsammans en skogsritt med tipsrunda. Vi avslutade med grillning och snack kring elden. Tack för en toppendag!!!

Skogsritt2016

Grillkväll i hos Inga och P-A i Hössjö

grillkväll2016juni

Tyvärr glömde vi ta kort från kvällen men kan berätta att det blev en trevlig kväll där P-A arbetade lite med en av de yngre hästarna på gården i Rundcorallen. Sen blev det grillning och även lite skjutande med pistol precis som i riktiga Vilda Western 🙂

 

Dress Code på tävlingar (SURF 26 april 2016)

Jisses vad mycket det är att hålla koll på gällande ryttarens kläder när man tävlar i lite högre klasser. I lägre klasser gäller dock ”Hel och Ren” utmärkt. Tack Moa för en toppenbra genomgång som skapade tonvis med frågor av oss nyfikna deltagare!

dressCodeInbjudan

 

 

Pizzakväll med hästsnack 5 dec 2015

Medlemsträff med pizzabakning och hästprat på Kasamarksskolan. Mycket uppskattat av deltagarna!

pizza