Träning/clinics

Läs mer om våra aktiviteter på får Facebook-grupp Westerbotten Westernriders WBWR Anordnar du ett westernridningsrelaterat event/clinic och vill synas här i WBWR’s kalender? Maila all info till event@wbwr.se så lägger vi upp inom ett par dagar.

2023 Löpande clinics för Nicklas Christoffersson anordnat av VRF Vännäs Ryttarförening

Under flera år nu är vi ett gäng (både medlemmar i WBWR och ej medlemmar) som tränar för Nicklas Christoffersson. Vi försöker träna en gång i månaden på Vännäs Ryttarförening. Vill du vara med? Kontakta Vännäs Ryttarförening eller westerntraningar@gmail.com.

Trailträning för Moa 14 maj 2016 i Hössjö

Dagen var fullspäckad av träning med hästarna och det blev ridande träning för vissa och träning från marken för andra. Grillen startades så det blev utelunch och väldans trevligt!!!2016-05-26_22-41-24

Träning för Moa 1 dec 2015

Första träningstillfället för Moa gick vi igenom de absoluta grunderna till westernridningen, att stanna och backa, samt träning på att hålla olika gångarter i det tempo man vill med lång tygel. Mycket lärorikt! Håll utkik efter fler träningstillfällen här på websidan och på facebook.

moaTräning1dec2015

Barrel racing, Pole bending och sadelprovning i Åbyn 26 sept 2015

Denna underbart härliga höstdag provade vi alla på både Barrel Racing och Pole Bending. Vilken fart!!! Sedan provade vi varandras sadlar då många av oss har problem att hitta sadlar som passar.2015sept_Åbyn_barrelRacing_Linda 2015sept_Åbyn_sadelprovning

Horsmanship-/Familjedag i Hössjö sept 2015

grillning