Clinic för Rick LeMay 1-2 september (Hössjö)

31 augusti dömer Rick Lemay WBWRs tävling på Vännäs RF
1-2 september (obs söndag och måndag) ordnar vi clinic i Hössjö ca 2 mil söder om Umeå.
Rick Lemay dömer westerntävlingar över hela världen på alla nivåer och har behörighet att döma AQHA, APHA, ,ApHC, NRHA, NSBA,FEI 4STAR och NCHA samt naturligtvis WRAS
och han är även en mycket pedagogisk och flitigt anlitad westerntränare. Rick har tidigare tävlat i Svenska reininglandslaget och har lång erfarenhet av att utbilda westernhästar och dess ryttare.

Pris: 2000kr/4 ridpass. Övernattningsmöjligheter finns för ryttare och häst från lördag efter tävlingen.
Enstaka ridpass i mån av plats 550kr.

Vi erbjuder matpaket med alla måltider från kvällsfika på lördag till eftermiddagsfika på måndagen till självkostnadspris 350kr. Bokas vid anmälan och betalas på plats. Hage till hästen ingår men inte hö.

Anmälan och frågor:
Susanne Jonsson via messenger eller susanne.j.jonsson@gmail.com eller tel 070-7483900.

Anmälan är giltig först när du satt in anmälningsavgift minst 500kr till konto i ICA-banken 9271-742 729 5. Resterande summa sätts in på samma konto senast 1 augusti. Totalt alltså 2000kr.

Vi är en barnfamilj som ordnar clinics för att vi själva vill rida för bra tränare. Vi kan inte stå för kostnader och uteblivna intäkter för avbokade ekipage. Den som får förhinder ansvarar därför själv för att sälja sin plats ifall det inte finns någon på kö.
Anmälan är bindande men vid akut sjuk eller skadad häst eller ryttare kan avbokning ske mot uppvisande av veterinär- eller läkarintyg. Anmälningsavgift återbetalas ej.

Åskådare utan häst är hjärtligt välkomna, 150kr för hela clinicen som betalas på plats. Fika ingår i åskådarpriset. Hör av er innan så vi vet att ni kommer.

Plats: Hössjö 387 hos Anders och Susanne Jonsson

Vi rider 1 (30min) eller två (60min) åt gången. Fyra pass per ekipage

För senaste info, kolla på facebookeventet via länken nedan eller kontakta Susanne.
https://www.facebook.com/events/460026028149228/