2019 augustitävling – sponsor – All That Western

All That Western (www.allThatWestern.com)
”Sveriges ledande westernbutik på nätet. Blixtsnabba leveranser, fri frakt och retur om det inte passar, stort engagemang, generositet, personlig service och inte minst onödigt snyggt förpackade leveranser”//Susanne (kund)

Grundidén bakom All That Western är att vara den ledande leverantören av all den utrustning som en westernryttare behöver. I vår vision ska vi vara det självklara valet oavsett vilken discipin inom western du rider.

Detta vill vi uppnå genom att bedriva en seriös online handel där vi vårdar vår virtuella butik och våra kunder på precis samma sätt som man gör med en fysisk butik. Bakom vår webhandel finns ett eget lager, upparbetade rutiner, ett vänligt bemötande och riktiga människor. Vår absoluta målsättning är att 100% av beställningarna i webshopen ska vara packade och klara för leverans inom 24 tim från order.

Käpphästen för oss är priserna, det ska aldrig behöva vara dyrare att handla hos oss än någon annanstans i världen. Vi köper in stora partier för att få bästa pris och fraktavtal. Priserna MÅSTE vara rimliga i förhållande till vad det kostar i USA. Få saker gör oss så irriterade som när en 8 Dollars produkt säljs i Sverige för 250kr. Vi står för en ärlighet och långvariga relationer vilket innebär att vi aldrig skinnar dig. Lite Cowboy Etic helt enkelt! ?

Bakom företaget hittar du Håkan Berg. [Text hämtad på http://allthatwestern.com/sida.asp?id=2]

Webshop: http://allthatwestern.com/

Facebook: https://www.facebook.com/allthatwestern